Viktig info om nytt gruppabonnemang

Vi fått dessvärre fått besked om en försening gällande inkopplingen av ny fiber i vår fastighet. Detta innebär att driftsättningen av nya gruppabonnemanget inte kommer ske 1 april.

Orsaken är att ett grävtillstånd från kommunen haft längre handläggningstid än vad som först var beräknat.

Nytt installationsdatum är preliminärt 30 april.

Vad behöver du göra nu?

Om du som vi tidigare uppmanat har sagt upp ditt nuvarande abonnemang så att det löper ut 1 april så behöver du agera.

Vi rekommenderar att du iså fall väljer att teckna nytt abonnemang direkt med Bahnhof med startdatum 1 april. Det kommer att underlätta driftsättningen 1 maj och du kommer inte bli drabbad av ny uppsägningstid eller liknande.

Om du har uppsägningstid med annan operatör som löper fram till 1 maj eller längre så behöver du inte göra något nu.

Om du är Bahnhof-kund redan idag behöver du inte göra något. Du kommer att få betala din vanliga avgift till Bahnhof även för april månad.

Ang. debitering

Som ni kanske sett så finns den nya avgiften (220 kr) utdebiterad från och med april månads avgiftsräkning. I och med denna försening så betyder det att samtliga lägenheter betalar in 131 kr för mycket för april, och vi kommer att diskutera i styrelsen hur vi gör med detta överskott.

Övrigt

Informationsmötet som var planerat att hållas nu i mars blir istället framflyttat till april. Vi återkommer med kallelse till mötet.

Detta informationsbrev publiceras på vår hemsida www.brfvasterport.se, mailas ut till samtliga medlemmar som registrerat sin mailadress på revisorsringen.realportal.nu och sätts upp i entréer+hissar i uppgång 19-25.

För frågor nås vi på info@brfvasterport.se

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *