Info från styrelsen

E-faktura

Från och med nu är det möjligt att få hyran som e-faktura.
Leta upp ”REVISORSRINGEN SVERIGE AB” bland leverantörerna i din internetbank och följ instruktionerna på skärmen, så får du nästa avgiftsavisering som e-faktura.

Andelstal 2

På grund av fortsatt sjunkande räntor på föreningens lån kan vi även inför 2020 sänka månadsinbetalningen gällande andelstal 2.
Sänkningen blir 33% och ni ser det nya beloppet på avgiftsräkningarna som nu distribuerats av Revisorsringen.

Gruppabonnemang Bredband/TV/Telefoni

Vi har nu fått bekräftelse från Bahnhof på att nya fastighetsanslutningen kommer att installeras under februari vilket betyder att vårt mål att driftsätta den nya lösningen den 1 Apr håller!

Det innebär för var och en att ni nu behöver säga upp ert nuvarande internet-abonnemang som är tecknat via Svenska Stadsnät med avslutsdatum 31 mars 2020.
Om uppsägning inte sker kommer ni behöva betala dubbelt innan det är avslutat i och med att avgiften för gruppabonnemnaget (220kr/mån) är obligatorisk för alla och kommer att läggas på hyran.
Om du redan idag är kund hos Bahnhof behöver inte uppsägning ske.

Vi kommer att bjuda in till ett informationsmöte under mars 2020 med mer detaljerad information om driftsättningen där det kommer finnas tillfälle för alla frågor. Bahnhof och Sappa kommer även vara på plats.

Tills dess finns vi som vanligt tillgängliga via mail eller om ni springer på oss hemmavid!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen BRF Västerport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *