Information från styrelsen

Även garantifel anmäls till MBA Fastighetsservice

Om du upptäcker fel i din lägenhet anmäls detta till fastighetsskötaren. Detta gäller också om du upptäcker fel/skador i lägenheten som eventuellt kan omfattas av garantin. Fastighetsskötaren kan bedöma om felet går på garanti eller om lägenhetsinnehavaren får stå för åtgärd.

Undvik att köra många hushållsmaskiner samtidigt!

Vi har 16 A-säkringar till våra lägenheter och detta räcker i de allra flesta fall. Men om du använder flera köksmaskiner samtidigt (exempelvis diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, vattenkokare, brödrost osv) kan det hända att säkringen (proppen) i källaren går. Kontakta fastighetsskötaren för hjälp. I akuta fall kvällstid eller helger kan du också ringa jourservice.

Var försiktig med belastningen så slipper vi onödiga kostnader för föreningen.

Extra föreningsstämma tisdag den 7 november kl 18.30

Pga att flera i styrelsen flyttar från föreningen kallar styrelsen till extrastämma för fyllnadsval. Valberedningen lämnar förslag på kandidater till styrelsen.

Vi träffas i föreningslokalen på Vänortsgatan 23.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *